Modern Vállalkozások Programja - GINOP321

A Modern Vállalkozások Programja közel két éve igyekszik segíteni a vállalkozásokon, útbaigazítani őket a digitális átalakulás felé vezető úton. A Program felméréseket végez, informatikai fejlesztéseket, megoldásokat javasol, kedvezményeket tesz elérhetővé, rendezvényekkel, saját fejlesztésű szemléletformáló tartalmakkal hozza közelebb az informatika világát. Az összesen négy éves ciklusát töltő kezdeményezés kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása a Közép-Magyarország és az agrárium kivételével országosan zajlik.

Kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében elérhetőek a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV), valamint az emelt szintű Digitalizációra Felkészült Vállalkozás (eDFV) minősítések.

A Microcomp Kft. a LUXOR Intergrált ügyviteli rendszerével található meg a GINOP 3.2.2-es ügyviteli szoftverek között.

Luxor integrált ügyviteli rendszer


Moduláris felépítésű, integrált ügyviteli programcsomagunk a Luxor. Az elemenként is megvásárolható rendszer az alábbi területeken segíti az ügyviteli folyamatokat: beszerzések, megrendelések, készletek kezelése, gyártás, számlázás, könyvelés, szállítói/vevői kintlévőségek nyomon követése, útelszámolás, tárgyi eszközök nyilvántartása.
Az egyes modulokról bővebben a Szoftvereink menü alatt tájékozódhat.
Referenciáink közül csak néhányat megemlítve: SÁG-Építő Zrt. (építőipar), Kiss és társai Kft. (jövedéki termék előállítás,kereskedelem), Nagy és Nagy Kft.(jövedéki termék előállítás,kereskedelem).
A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:
- mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
- feldolgozóipar
- építőipar
- kereskedelem, gépjárműjavítás
- szállítás, raktározás
- egyéb szolgáltatás
Ára: 350 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 332 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kapcsolódó kedvezmény: Ingyenesen vállaljuk az alapfunkciókon felüli egyedi igények felmérést és a megvalósításhoz szükséges rendszerterv összeállítását.

A programban felkínált kedvezményes ajánlattal kapcsolatban kérjük keresse Béres Tamás ügyvezetőt a 76/480-809-es telefonszámon.
A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a Modern Vállalkozások Programja oldalán regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.