Luxor Írnok modul

Img

Kettős könyvviteli programunkat azoknak a meglévő vagy új partnereinknek ajánljuk, akik egyszerűen, gyorsan, de sokrétűen használható főkönyvi szoftvert kerenek számviteli teendőik ellátásához.
Rugalmassága és felhasználóbarát funkciói miatt nemcsak termelő és kereskedelmi vállalkozások választják programunkat, hanem könyvviteli szolgáltatók is.
Programunk teljesen integrált a Készlet-számlázó és Számlázó, valamint a Tárgyi eszköz moduljainkkal, így az említett alrendszerekben felrögzített bizonylatok akár azonnal, akár felhasználó által verzérelt módon (szakaszosan) feladásra kerülnek a főkönyvi modulba.

Programunkban lehetőség van elsődleges költséghely, költségviselő, másodlagos költségnem szerinti könyvelésre, továbbá támogatott a mennyiségi és devizás könyvelés is. Elsődleges költségnem szerinti könyvelés kiegészítésére használható az üzemegység, valamint munkaszám szerinti nyilvántartás. A gyorskönyvelési funkcióval előre beállított kontírkódok segítségével jelentősen egyszerűsíthető az adatrögzítés.

ÁFA analitikák összeállítása mellett lehetőség van a PTGSZLAH (pénztárgép használatra kötelezett, bizonylat-kibocsátási kötelezettségüket számlával teljesítő adózók havi adatszolgáltatása) jelentés, továbbá a 65-ös ÁFA bevallás, a közösségi termék értékesítés/beszerzés bevallás (A60) elkészítésére és exportálására az ÁNYK programba a lerögzített adatok alapján.

Plusz funkcióként igényelhető a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által jóváhagyott és tanúsított könyvvizsgálói adatexport, amely jelentősen segíti a könyvvizsgálatra kötelezett vállalkozások számviteli teendőit.